Τρίτη 24 Μαΐου 2011

fasHion oN wHeels

Πόσο όμορφοι δείχνουμε πάνω στο ποδήλατο?

Το ποδήλατο δεν είναι ΜΟΔΑ. Το ποδήλατο ακολουθεί την ΜΟΔΑ.

Σχεδιαστές ρούχων και καταστήματα του κέντρου της Θεσσαλονίκης, επιλέγουν τον τύπο ποδηλάτου που τους εκφράζει και ντύνουν την δική τους παρουσία στο πρώτο ποδηλατικό Fashion Show της Ελλάδας!
...Πρωταγωνιστές μοντέλα οι καθημερινοί ποδηλάτες οι οποίοι πέραν του ότι μπορούν να μετακινηθούν γρήγορα, οικονομικά και οικολογικά θέλουν να δείχνουν και όμορφοι!

Το fashion on wheels είναι μια επίδειξη μόδας με ποδήλατο που διοργανώνει το BikeRespect για να προβάλει αυτή την φορά το ποδήλατο ως καθημερινό μέσο προσωπικής αισθητικής του καθενός και ως τρόπο επικοινωνίας με το άλλο φύλο. Ταυτόχρονα αυτή η κίνηση στηρίζει την αγορά της Θεσσαλονίκης προβάλλοντας καταστήματα του κέντρου και σχεδιαστές ρούχων.
Την εκδήλωση γίνεται υπό την αιγίδα του ο Δήμου Θεσσαλονίκης, ενώ συμμετέχουν σχεδιαστές ρούχων και καταστήματα του κέντρου της πόλης, ποδηλατικά καταστήματα, εθελοντές- μοντέλα και καθημερινοί ποδηλάτες.

Ημερομηνία: Κυριακή 29.05.11

Ώρα έναρξης: 19.00

Σημείο επίδειξης: Νέα Παραλία, Μπροστά στο Μακεδονία Παλλάς.

Styling: Pimp My Style

Χορηγός επικοινωνίας: Offradio.gr

Η επίδειξη θα ξεκινήσει στις 7 το απόγευμα και θα έχει 2 ενότητες.
1. Συμμετοχή καταστημάτων της πόλης από τον χώρο του ρούχου και του ποδηλάτου.
2. Συμμετοχή εθελοντών. Ελεύθερο ντύσιμο και επιλογή ποδηλάτου από καθημερινούς χρήστες. Δηλώστε συμμετοχή μέσο e-mail στο kosim2578@hotmail.com ή από το τηλέφωνο 2310 263 563

Σας περιμένουμε όλους να ενισχύσετε αυτή μας την προσπάθεια που γίνεται για πρώτη φορά στην πόλη της Θεσσαλονίκης και από όσο γνωρίζουμε είναι πρώτη φορά και για όλη την Ελλάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου